Dingen om op te letten tijdens een renovatie van de badkamer

Dingen om op te letten tijdens een renovatie van de badkamer

30 augustus 2019 0 Door Nicolas

Af en toe is het gewoon tijd voor iets nieuws. Dan ben je uitgekeken op je oude badkamer, en besluit je om er iets nieuws van te maken. Dit is ontzettend leuk om te doen, en het resultaat is nog beter. De weken, of zelfs maanden daarna, is het elke keer weer zo’n plezier om de badkamer in te stappen. Ik heb dit recentelijk zelf ervaren, want ik heb bijna alles in mijn badkamer vervangen. Ik ben hier pas net mee klaar, dus het is nog volop genieten. Tijdens deze renovatie ben ik wel een paar obstakels tegen gekomen, die ik graag zou willen verklaren. Misschien dat ik zo iemand anders kan behoeden voor dezelfde obstakels!

Gooi niet alles zomaar weg

Oude badkamermeubels en de voorwerpen die erin liggen moet je nooit zomaar weggooien! Ik had eigenlijk gewoon alles weggekiepert omdat ik net iets te lui was om alles uit te zoeken. Kwam ik er een paar dagen achter dat vrienden van me nog op zoek waren naar wat badkamermeubels. En toevallig hadden ze een keer gezegd dat ze die van mij erg mooi vonden. Oeps. Had het helaas al meteen doorgereden naar de vuilnisbelt. Ook ben ik later achter gekomen dat ik wat meer spulletjes erin heb laten zitten dan ik had gedacht. Erg onoplettend, maar ja, niks meer aan te doen nu. Ik heb ondertussen alles wat ik miste weer opnieuw gekocht, maar toch zonde van me geld. Weet dus heel goed wat je weggooit, en dat je niks mist! En vraag ook meteen even rond of iemand nog wat wilt hebben van je badkamer. Kan je misschien nog iemand gelukkig mee maken. 

Let goed op dat je nieuwe spullen bij het oude interieur past

Dit ligt er ook een beetje aan of je alles eruit haalt, of maar een deel. Ik persoonlijk had nog wat dingen in mijn badkamer gelaten, dus een deel van het interieur was er nog. Dan kan je natuurlijk niet een compleet andere richting ingaan met de nieuwe spulletjes. Hier moet je dus heel goed op letten. Ik had mijn nieuwe badkamermeubel van www.douche-concurrent.be gehaald, en dit paste er perfect bij. Zo heb je toch nieuwe spulletjes, maar blijft het interieur toch je oude vertrouwde smaak. Ik had ook een nieuwe douchewand gehaald, want mijn oude was echt aan vernieuwing toe. Kon er nauwelijks meer doorheen kijken! Maar nu is mijn badkamer dus weer helemaal spik en span, en ik raad je aan om hetzelfde te doen!