Romantische, avonturistische en intieme dates

Romantische, avonturistische en intieme dates

23 augustus 2019 0 Door Nicolas

Inspiratie nodig voor een goed date idee? Op een date gaan is spannend maar niet als je vastgeroest zit in het bekende patroon van een diner en de bios. Het is tijd voor een frisse blik op hoe een leuke, originele en romantische date eruit ziet. Of je nu voor de eerste keer met je date afspreekt of je al langer in een relatie begeeft; een leuke date kan de vonk voorgoed doen overslaan of de vlam opnieuw aanwakkeren. Zelfs als je al jaren gebonden bent aan dezelfde partner kan een geplande of impulsieve date de romantiek wederom doen opleven.

Daten hoeft geen geld te kosten. Gebruik de benenwagen en maak samen een wandeling. Dit kan bij jou in de buurt zijn of bij de ander; er is in ieder geval één die wat over de omgeving kan vertellen zodat er altijd een onderwerp is om over te praten. Wat ook een leuk idee is, is een dagje naar een andere stad en de hele dag daar doorbrengen. Bijvoorbeeld Den Haag. Maak een wandeling of ga fietsen. Fietsen zijn makkelijk en goedkoop te huren, bijvoorbeeld bij tweedehands fietsen Den Haag.

Strandwandeling

Als je dicht bij het strand woont dan moet je ook gebruik van maken. Je kunt een wandeling langs de branding maken of door de duinen. Loop romantisch over de boulevard terwijl de zon op de achtergrond ten onder gaat.

Muziek en Karaoke

Muziek raakt ons doordat het pure emotie is. Het heeft invloed op hoe je je voelt, je gedachtes en biedt de mogelijkheid om je gevoelens te uiten. Dit maakt een muzikale date een perfecte manier om snel tot iemand door te dringen en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Iemand die geen toon kan houden is lachwekkend. Karaoke betekent vaak plaatsvervangende schaamte en pijnlijke kaken van het lachen; niet helemaal perfect voor de eerste date maar wel als je plezier met elkaar wilt maken. In bijna elke stad is een karaokebar te vinden om samen met je date een onvergetelijke avond te beleven.

Ga samen in relaxmodus

Als de zenuwen niet meer de overhand hebben en je van elkaars gezelschap wilt genieten dan is het tijd voor een plezierige date. Ga samen één van jullie hobby’s doen om erachter te komen wat de ander er precies zo leuk aan vindt. Na twee dates is het tijd om elkaar beter te leren kennen. Dit doe je door samen leuke dingen te doen. Met alles wat er in je leven gebeurt is het makkelijk om samen in de relaxmodus op de bank te gaan liggen met een Netflix serie erop. Voorkom dat dit al vroeg gebeurt en kies voor een activiteit in het begin om elkaar beter te leren kennen.